Meiltä saat kattavasti kaikki isännöinnin palvelut. Toimimme valtakunnallisesti 17 paikkakunnalla ja isännöimme jo yli 72 000 asuntoa. Ammattitaitoinen isännöintitiimisi palvelee sinua omalla paikkakunnallasi.

Asiakkaanamme nautit volyymieduista hankinnoissa ja rahkeemme riittävät kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Olemme vahva tekijä isännöintialalla ja juuri siksi hyvä kumppani taloyhtiölle. Tarjoamme asiakkaillemme myös Suomen parasta isännöinnin verkkopalvelua.

Isännöinnin hinnoittelu on meillä selkeää ja tiedät mistä maksat. Ennakoitavat juoksevat tehtävät hoidamme ennalta sovittuun pakettihintaan. Ei monimutkaisia lisäveloituslistoja. Ovenia Isännöinti Oy on ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto ja palvelumme on sertifioitu kiinteistöjohtamisen ISO 9001 –laatujärjestelmän mukaisesti.
 

Sujuvaa isännöintiä selkeään hintaan. Tervetuloa asuntoisännöinnin uuteen aikakauteen!

 

isännöintipalvelutIsännöintipalvelut
Isännöintitiimimme huolehtii taloyhtiöstä omistajien edustajana niin, että arki sujuu ja asunto-osakeyhtiön arvo säilyy.

 

Isännöinti sähköiset palvelut ovenia
Sähköiset palvelut ja asukassivut
Hoida helposti asumiseen liittyvät asiat.  Täältä löydät sekä hallituksen että asukkaiden sähköiset palvelukanavat.

 

Isännöinti taloyhtiön hankintaklubi oveniaVeloitukseton hankintapalvelu
Tarjoamme valmiiksi neuvotellut ja taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöidyt palvelutuotteet kaikille nykyisille ja uusille asiakkaillemme.

 

isännöintitarjous ovenia
Tarjouspyyntö
Tee elämäsi helpoksi ja lähetä meille yhteystietosi. Otamme pian yhteyttä ja laadimme taloyhtiöllesi isännöintitarjouksen.

 

Uutisia

10.02.2017 - 11:00

Osakas, lähtisitkö mukaan hallitukseen?

Koti on monelle elämän suurin sijoitus ja hallituksessa pääsee päätöksenteon ytimeen. Hallituksen jäsenyyteen riittää, että on kiinnostunut taloyhtiön asioista - sen kummempaa osaamista ei...