Meiltä saat kattavasti kaikki isännöinnin palvelut. Toimimme valtakunnallisesti 23 paikkakunnalla ja isännöimme jo yli 72 000 asuntoa.

Miksi juuri meidät kannattaa valita? No, näistä asioista saamme eniten kiitosta.

Isännöinnin hinnoittelu on meillä selkeää ja tiedät mistä maksat. Ennakoitavat juoksevat tehtävät hoidamme ennalta sovittuun hintaan. Ei monimutkaisia lisäveloituslistoja.

Asiakkaanamme nautit volyymieduista hankinnoissa ja rahkeemme riittävät kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Olemme vahva tekijä isännöintialalla ja siksi hyvä kumppani taloyhtiölle.

Tarjoamme asiakkaillemme myös Suomen ylivoimaisesti parasta isännöinnin verkkopalvelua. Laajennamme parhaillaan Ovenia Verkkoisännöinti -palveluamme pääkaupunkiseudulta koko maan kattavaksi.

Ovenia Verkkoisännöinti tarjoaa taloyhtiön hallitukselle henkilökohtaisen isännöintipalvelun lisäksi täysin ajantasaisen verkkonäkymän taloyhtiön talouteen ja hallintoon. Tiedot eivät ole "isännöitsijän takana", vaan taloyhtiön maksuliikennettä, hankintoja ja vaikka kokouspöytäkirjoja selataan suoraan netissä.

Paitsi hallitukselle, Ovenia Verkkoisännöinti merkitsee entistä sujuvampaa asiointia ja laadukkaampaa isännöintiä myös kaikille taloyhtiön asukkaille. Verkkoisännöinti on palkittu Isännöintiliiton Isännöintiyritys 2013 -palkinnolla.

Olemme energistä ja ammattitaitoista joukkoa, joka kuuntelee asiakasta ja tarttuu asioihin tarmolla. Kokeile vaikka.

Tervetuloa asuntoisännöinnin uuteen aikakauteen!