Saisiko olla sujuvaa isännöintiä selkeään hintaan?

Meiltä saat kattavasti kaikki isännöinnin palvelut. Toimimme valtakunnallisesti 17 paikkakunnalla ja vastaamme yli 50 000 asunnon hallinnoinnista. Räätälöimme isännöintipalvelut aina taloyhtiön erityispiirteiden, muuttuvien tarpeiden ja hallituksen tahtotilan mukaan.

Toimimme kullakin paikkakunnalla lähellä asiakkaitamme, tarjoten samalla valtakunnallisen organisaation osaamisen ja volyymiedut. Tarjoamme asiakkaillemme myös Suomen parasta isännöinnin verkkopalvelua.

Meidän asiakkaaksi on helppo tulla. Me hoidamme nykyisen sopimuksenne irtisanomisen ja kaiken isännöinnin siirtoon liittyvän paperisodan puolestanne. Isännöinnin siirrosta emme myöskään veloita erikseen. Saat meiltä selkeän tarjouksen, eikä hinnoittelumme sisällä ikäviä yllätyksiä. Uutena asiakkaanamme saat myös neljän kuukauden tyytyväisyystakuun.

Tee nyt hyvä päätös ja jätä meille tarjouspyyntö. Se ei vielä sido taloyhtiötäsi mihinkään, mutta teemme parhaamme, että osoittaudumme luottamuksesi arvoisiksi. Asuntoisännöinnin uusi aika on vain yhden klikkauksen päässä.

Sujuvaa isännöintiä

Asiat sujuvat ja asukkaat voivat hyvin.

Tarjouspyyntö
Isännöinti osto-opas

Osto-opas taloyhtiöille

Viisi vinkkiä täydellisen isännöitsijän valitsemiseksi.

Lataa opas