Meiltä saat kattavasti kaikki isännöinnin palvelut. Toimimme valtakunnallisesti 17 paikkakunnalla ja isännöimme jo yli 72 000 asuntoa. Räätälöimme isännöintipalvelut kunkin taloyhtiön erityispiirteiden, muuttuvien tarpeiden ja hallituksen tahtotilan mukaan.

Toimimme kullakin paikkakunnalla lähellä asiakkaitamme, tarjoten samalla valtakunnallisen organisaation osaamisen ja volyymiedut. Tarjoamme asiakkaillemme myös Suomen ylivoimaisesti parasta isännöinnin verkkopalvelua.

Ovenian asiakkaaksi on helppo tulla. Me hoidamme nykyisen sopimuksenne irtisanomisen ja kaiken isännöinnin siirtoon liittyvän paperisodan puolestanne. Isännöinnin siirrosta emme myöskään veloita erikseen. Saat meiltä selkeän tarjouksen, eikä hinnoittelumme sisällä ikäviä yllätyksiä. Uutena asiakkaanamme saat myös kuuden kuukauden tyytyväisyystakuun.

Tee nyt hyvä päätös ja pyydä meiltä tarjous. Se ei vielä sido taloyhtiötäsi mihinkään, mutta teemme parhaamme, että osoittaudumme luottamuksesi arvoisiksi. Asuntoisännöinnin uusi aika on vain yhden klikkauksen päässä.

Osto-opas taloyhtiöille

Viisi vinkkiä sinulle, joka tarvitset kunnon isännöitsijän

Lataa opas