Laatu ja liike – etsimme vuokralaiset toimitiloihinne ja liiketiloihinne

Tarjoamme käyttöösi vankan osaamisemme, kun etsit sopivaa vuokralaista kiinteistöösi. Meille toimitilojen ja liiketilojen vuokraustyö on paljon muuta kuin kohteiden esittelyä. Asetamme kiinteistön omistajan kanssa tavoitteet, joiden pohjalta laadimme strategian ja suunnittelemme toimenpiteet. Tuloksellisen vuokraustoiminnan avainasioita ovat laatu ja aktiivisuus eli liike.

Autamme myös kehittämään kiinteistöä ja sen toimintakonsepteja oikeiden vuokralaisten löytämiseksi. Etsimme potentiaaliset asiakkaat käyttämällä vuokrattavien kohteiden markkinoinnissa alan tehokkaimpia kanavia.

Loppusuoralla onnistumisen ratkaisee yleensä osaava, aktiivinen ja motivoitunut henkilöstö. Toimintamme kulmakivi on aktiivinen myyntityö, täytämme vuokralaisen tarpeet ja teemme ostamisen helpoksi. Usein on myös oleellista tehdä vuokralaismuutostyöt mahdollisimman joustaviksi. Meillä on alan paras kumppaniverkosto tätä toteuttamassa.

Toimitilojen ja liiketilojen vuokraus yrityksellenne

Tarjoamme vuokralle asiakkaidemme toimistotiloja, liiketiloja sekä tuotanto- ja varastotiloja eri puolella Suomea. Autamme yrityksiä löytämään toimintaansa parhaiten sopivat toimitilat. Tarjonnassamme on monipuolinen valikoima toimistotilaa, kokonaisista kiinteistöistä business park -palveluihin. Yhtä kätevästi löydät kauttamme myös liiketilat sekä tuotanto- ja varastotilat yrityksesi tarpeisiin.

Sopivan toimitilan ja liiketilan etsintä on aikaa ja resursseja vievä prosessi. Me teemme kartoituksen helpoksi ja autamme löytämään liiketoimintaan parhaiten sopivan tilaratkaisun.

Asiantuntijamme kartoittavat liiketoimintanne tarpeet ja etsivät optimaaliset toimitilat tai liiketilat tarpeisiinne. Tilojen muokkaus ja viimeistely asiakkaan tarpeisiin on myös ydinosaamistamme. Tilaratkaisuissa huomioimme sijainnin, liiketoiminnan, käytettävyyden, työntekijöiden viihtyvyyden ja muut asiakkaalle tärkeät tekijät.

Toimistotilat, liiketilat, varasto- ja tuotantotilat – tutustu tarjontaan tai anna meidän etsiä yrityksellesi sopivat tilat.

Katso vapaat toimitilat tästä

 

Asuntovuokrauspalvelut

Colliers International Finlandin asuntovuokraus- ja myyntipalvelumme auttavat saavuttamaan tavoitteet, olipa  kyse vuokralaisten hankinnasta vuokrataloyhtiöön tai asumisoikeussopimusten myynti. Asuntovuokrauspalveluissamme yhdistyy vahva osaaminen vapaarahoitteisten kohteiden kokonaisvaltaisesta vuokrausprosessista, sekä pitkä kokemus ARA-kohteiden vuokrauksesta.

Asuntovuokrauspalveluiden tehtävänä on parhaan, tasaisen ja markkinahintaisen vuokratuoton tuottaminen asiakkaalle. Lisäksi vuokratuottojen kehittäminen on keskeisessä roolissa kiinteistösalkun arvon kasvattamisessa. Tavoitteemme on olla Suomen paras asuntovuokrauspalveluiden tuottaja. 

Vuokra-asunto on joustava, turvallinen ja helppo vaihtoehto erilaisiin elämäntilanteisiin.

Kauttamme löytyy koti kaikille: sinkuille, perheille, ikäihmisille, työsuhdeasuntoa etsiville, ensimmäiseen omaan kotiin muuttaville ja yhteistä osoitetta kaipaaville. Vuokra-asunto löytyy kun täytät asuntohakemuksen. Hakemukseen voit täyttää toiveesi asuinalueesta ja asunnosta. Otamme sinuun yhteyttä kun sopiva asunto löytyy. Hakemuksesi on voimassa 3 kuukautta.

Tutustu Colliers International Finlandin vapaisiin vuokra-asuntoihin:

Katso vapaat asunnot tästä

Asuntovuokraus
Puh. 020 177 4500
asuntovuokraus@colliers.com

 

Ota yhteyttä!

Toimitilavuokraus

Puh. 020 130 212

toimitilat@colliers.com

 

Yhteydenottopyyntö

 

Toimitilakonsepti

Toimitilakonsepti tarjoaa laajan paletin uuden toimitilan kartoitusta helpottavia työkaluja. Ehkä alustava työ sopivan toimitilan kartoittamiseen on yrityksessänne jo aloitettu. Me voimme jatkaa tästä eli etsimme sopivat toimitilat laajasta valikoimasta nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti.