Toimitilojen ja liiketilojen vuokraus yrityksellenne

Tarjoamme vuokralle asiakkaidemme toimistotiloja, liiketiloja sekä tuotanto- ja varastotiloja eri puolella Suomea. Autamme yrityksiä löytämään toimintaansa parhaiten sopivat toimitilat. Tarjonnassamme on monipuolinen valikoima toimistotilaa, kokonaisista kiinteistöistä business park -palveluihin. Yhtä kätevästi löydät kauttamme myös liiketilat sekä tuotanto- ja varastotilat yrityksesi tarpeisiin.

Sopivan toimitilan ja liiketilan etsintä on aikaa ja resursseja vievä prosessi. Me teemme kartoituksen helpoksi ja autamme löytämään liiketoimintaan parhaiten sopivan tilaratkaisun.

Asiantuntijamme kartoittavat liiketoimintanne tarpeet ja etsivät optimaaliset toimitilat tai liiketilat tarpeisiinne. Tilojen muokkaus ja viimeistely asiakkaan tarpeisiin on myös ydinosaamistamme. Tilaratkaisuissa huomioimme sijainnin, liiketoiminnan, käytettävyyden, työntekijöiden viihtyvyyden ja muut asiakkaalle tärkeät tekijät.

Toimistotilat, liiketilat, varasto- ja tuotantotilat – tutustu tarjontaan tai anna meidän etsiä yrityksellesi sopivat tilat.

Katso vapaat toimitilat tästä.

Laatu ja liike – etsimme vuokralaiset toimitiloihinne ja liiketiloihinne

Tarjoamme käyttöösi vankan osaamisemme, kun etsit sopivaa vuokralaista kiinteistöösi. Meille toimitilojen ja liiketilojen vuokraustyö on paljon muuta kuin kohteiden esittelyä. Asetamme kiinteistön omistajan kanssa tavoitteet, joiden pohjalta laadimme strategian ja suunnittelemme toimenpiteet. Tuloksellisen vuokraustoiminnan avainasioita ovat laatu ja aktiivisuus eli liike.

Autamme myös kehittämään kiinteistöä ja sen toimintakonsepteja oikeiden vuokralaisten löytämiseksi. Etsimme potentiaaliset asiakkaat käyttämällä vuokrattavien kohteiden markkinoinnissa alan tehokkaimpia kanavia.

Loppusuoralla onnistumisen ratkaisee yleensä osaava, aktiivinen ja motivoitunut henkilöstö. Toimintamme kulmakivi on aktiivinen myyntityö, täytämme vuokralaisen tarpeet ja teemme ostamisen helpoksi. Usein on myös oleellista tehdä vuokralaismuutostyöt mahdollisimman joustaviksi. Meillä on alan paras kumppaniverkosto tätä toteuttamassa.

Ota yhteyttä!

Toimitilavuokraus

Puh. 020 130 212

toimitilat@ovenia.fi

 

Yhteydenottopyyntö

 

Toimitilakonsepti

Toimitilakonsepti tarjoaa laajan paletin uuden toimitilan kartoitusta helpottavia työkaluja. Ehkä alustava työ sopivan toimitilan kartoittamiseen on yrityksessänne jo aloitettu. Me voimme jatkaa tästä eli etsimme sopivat toimitilat laajasta valikoimasta nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti.
 

Lataa esite