Huolehdimme kiinteistösi käytettävyydestä, kannattavuudesta ja arvosta.

Huolehdimme kiinteistösi käytettävyydestä ja käyttäjistä. Tavoitteenamme on tasainen ja turvallinen tuotto omistajalle, kustannustehokas ylläpito, energiatehokkuus ja arvon säilyttäminen. Suunnitelmallinen ylläpito vaikuttaa myös kiinteistön käyttäjien viihtyvyyteen ja pysyvyyteen.

Suunnittelemme kiinteistösi käyttötarkoitukseen sopivan ja käyttäjien tarpeita tukevan palvelun. Voimme esimerkiksi vastata huoltokirjoista, PTS-suunnittelusta, hankinnoista ja rakennuttamisesta. Tarvittaessa huolehdimme kiinteistösi koko teknisestä elinkaaresta.

Johdamme kiinteistökannan korjaus- ja kunnossapitohankkeet sekä käytönmuutoksista johtuvat projektit. Korjaushankkeissa tuomme esille myös energiatehokkaat ratkaisut, joilla voidaan lyhentää investointien takaisinmaksuaikaa.

Antamalla palveluntuottajien kilpailutuksen ja ohjauksen Colliersin International Finlandin tehtäväksi, hyödyt merkittävistä volyymieduista. Hankimme palvelut asiakkaillemme kahdella eri tavalla:

  • Johtamisvastuumallin mukaisesti, jolloin kaikki sopimukset tehdään asiakkaamme nimiin

  • Tavoitekustannusmallin mukaisesti, jolloin sopimukset tehdään Colliersin International Finlandin nimiin ja veloitetaan yhdellä palvelulaskulla

Asiakkaanamme hyödyt merkittävistä volyymieduista palveluhankinnoissa.

Colliers International Finlandin hankintapalvelut

Colliers International Finland toimii asiakkaan edustajana ja edunvalvojana palvelutuottajien suuntaan. Teemme asiakkaillemme hankintoja Suomessa vuosittain yli 400 miljoonalla eurolla, yli tuhannelta palveluyritykseltä.

Palvelut hankitaan asiakkaan hankintastrategian ja Colliers International Finlandin ostokonseptien mukaisesti. Autamme asiakkaitamme myös julkisten hankintojen toteuttamisessa. Toteutamme läpinäkyvää johtamisvastuumallia, joten myös asiakas näkee kunkin palvelutuottajan todelliset kustannukset.

Meillä on vuosikymmenten kokemus kiinteistöpalveluiden kilpailutuksesta. Onnistunut kilpailutus perustuu laajaan kontaktiverkostoon, hyvin laadittuihin kilpailutusasiakirjoihin sekä vankkaan kustannustietämykseen. Colliers International Finlandin sopimusmalleilla varmistat, että hankintapalvelut toteutuvat sovitusti ja ja sopimukset ovat lainmukaisia. Varmistamme myös aina, että palveluverkostolla on tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet kunnossa.

Ota yhteyttä, kysy meiltä kiinteistösi käytettävyyden kehittämisestä!

 

Ota yhteyttä!


Sirpa Ojala

Kiinteistösijoittajat, suorat sijoitukset
Yrityssektorin asuntosijoittajat

Puh. 020 130 20

Sähköposti


Tommi Eriksson

Rahastoasiakkaat ja ulkomaiset sijoittajat

Puh. 020 130 2793

Sähköposti