Vastaamme jo noin kymmenentuhannen yritystoimipaikan tiloista ja palveluista. – Luomme edellytykset tuottavalle työnteolle.

Yrityspalvelujemme ideana on luoda asiakkaalle tehokas, teknisesti toimiva ja viihtyisä työympäristö, jossa työskentelee tyytyväinen henkilöstö. Colliers International Finland toimii yrityksesi tukena kaikissa kiinteistön elinkaaren vaiheissa, alkaen sijaintianalyysestä aina käytön ja ylläpidon monipuoliseen tehtäväkenttään. Palveluiden ja hankintojen johtamisessa vahvistamme uskosi keskittämisen etuihin. Ammattilaisemme johtavat palveluntuottajien verkostoa tehokkaasti tuottaen parempaa laatua hallituilla kustannuksilla. Osaamisemme vaikutukset näkyvät läpi tuloslaskelman. Voit kääntyä puoleemme missä päin Suomea tahansa, sillä toimimme valtakunnallisesti.

Toimitilajohtamisella puitteet tuottavalle työnteolle

Huolehdimme asiakkaidemme tilapalveluista toimitilajohtamisen asiantuntijoina. Tarjoamme yrityksille ammattiosaamista tukipalveluiden johtamiseen sekä teknisissä ja kaupallisissa toimitila-asioissa tarvittavat asiantuntijat. Yrityspalvelumme helpottavat arjen rutiineja ja lisäävät työn tuottavuutta kustannustehokkaasti. Oikein suunniteltu palveluratkaisu tehostaa toimintaa ja parantaa yrityksen imagoa.

Colliers International Finland yrityspalvelut - tehokasta ja joustavaa palvelua tarpeidesi mukaan.

Monipuoliset yrityspalvelumme kaikenkokoisille yrityksille:

Aulapalvelut
Aulapalvelu on kiinteistön ja yrityksen sydän kaikessa palveluasioinnissa. Aulapalvelun toiminta tukee kulunvalvontaa tiloissa ja palveluiden yhteyshenkilö on aina helposti tavoitettavissa.

Yrityspalvelut
Collier Internationa Finlandin palveluratkaisu tehostaa asiakasyrityksen liiketoimintaa ja mahdollistaa yrityksen henkilöstön keskittymisen oikeisiin asioihin. Tarpeisiin räätälöidyillä palveluilla yritys saa lisäarvoa ja säästää kustannuksissa.

Sähköinen tilavarauspalvelu
Tilavarauspalvelumme on toimiva ratkaisu kiinteistön ja yrityksen kokous-, sauna- tai muiden tilojen hallinnointiin. Voit yhdistellä eri palveluja helposti ja vaivattomasti.

Toimistohotellipalvelut
Toimistohotellin palvelupaketti tarjoaa yritykselle edustavat toimitilat palveluineen kustannustehokkaaseen hintaan. Toimistohotellissa yritys ei välttämättä tarvitse omaa tukihenkilöstöä.

Vihreät yrityspalvelut
Kunnioitamme ympäristöä valitsemalla yhteistyökumppanit ekologisten toimintatapojen perusteella ja suosimalla hankinnoissa kierrätettyjä sekä uusiutuvia materiaaleja. Konkreettisesti vihreä palvelukonsepti näkyy asiakkaillemme energiankulutuksen pienentymisenä, jätekierrätyksen lisääntymisenä sekä jatkuvana seurantana ja opastuksena ympäristöasioissa.

Ota yhteyttä!

Hanna Inget

Johtajaja, Yrityspalvelut

Puh. 020 130 20

Sähköposti