Tule viihtymään vehreään Suurpeltoon

Suurpellon puistokatu 14, 02250 Espoo

Suurpellon alueelle valmistuu ihastuttavia ja tasokkaita vuokrakoteja yhteensä 53 kpl. Monipuoliset, lähellä sijaitsevat palvelut ja Keskuspuiston valaistut ulkoilureitit tekevät asuinalueesta erittäin viihtyisän.

Uudet asunnot ovat kooltaan 1h+kt 25 m2 – 3h+k 77 m2. Huoneistojen yleisilme on tyylikäs harmaasävyisine laminaattilattioineen. Vaaleat keittiökalusteet ja asunnon vaaleaksi maalatut seinät tuovat avaruutta ja valoa. Kaikkien kotien viihtyvyyttä lisää lasitettu parveke, osassa ensimmäisen kerroksen asuntoja on terassi. Kauniissa keittiössä on valmiina jää-pakastinkaappi, keraaminen liesi ja astianpesukone. Laatoitettu kylpyhuone on hillityn harmaavalkosävyinen. Huoneistokohtainen sauna löytyy osassa kolmioita.

Yhtiön omat saunatilat sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa, jossa myös kattoterassi upeilla näköaloilla. Asukkaille tarkoitettu vehreä korttelipiha on sijoitettu suojaisasti talojen väliin. Kiinteisöllä on myös vuokrattavia autopaikkoja alakerran hallissa.
 
Viihtyisä Suurpellon alue sijaitsee Kehä II:n kupeessa lähellä Länsiväylää. Liikkuminen on vaivatonta, sillä Espooseen ja Helsinkiin pääsee aivan talon vieressä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä. Palvelut vain paranee, sillä lähistölle valmistui marraskuussa 2017 Suurpellon keskus. Modernin ostoskeskuksen tarjonta painottuu monipuolisiin päivittäistavarapalveluihin sekä niitä tukeviin pienempiin liikkeisiin ja palveluihin.

Suurpellosta ei puutu mitään! Matinkylän Ison Omenan kauppakeskukseen matkaa on  n.4 km. Lapsille on kivoja leikkipaikkoja mm. Angry Birds -puisto. Kannattaa tutustua Suurpeltoon asuinpaikkana www.suurpelto.fi

 

Huoneistotyyppi            m2                  Vuokra €/kk

1h+kt                             25-39,5                 633 - 819          
2h+k                              43-55                    880 - 969        Vielä vapaita
3h+kt+s                         67,5                      1260 - 1270      Vielä vapaita

Vesimaksu 20 €/hlö/kk, 10 Mt laajakaista sisältyy vuokraan. 

 

Ota yhteyttä!


Tiedustelut ja vuokraus:

Colliers International Finland

Ma-to klo 8.30-16.30
Pe klo 8.30-16.00

020 177 4500

asuntovuokraus@colliers.com

 

Jätä asuntohakemus
Asuntohakemus

 

Materiaalit
PDF icon Kuvagalleria
PDF icon Pohjakuvat
PDF icon Rakennustapaselostus