Colliers International Finland Oy:n pääkonttorilla on ollut käytössä WWF:n Green Office-ympäristöjärjestelmä jo pian 10 vuotta.

Green Office on käytännönläheinen ympäristöjärjestelmä toimistoille. Sen avulla voi pienentää työpaikan ekologista jalanjälkeä sekä vähentää hiilidioksidi- ja kasvihuonekaasupäästöjä.
 
Liityimme Green Office -ohjelmaan, koska haluamme kehittää omaa yritysvastuutamme ja -kuvaamme energiaystävälliseen suuntaan ja kantaa oman kortemme kekoon ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tuotamme asiakkaillemme asiantuntemusta ympäristö- ja energia-asioissa, joten on perusteltua myös tarkastella ja parantaa omaa toimintaamme näiltä osin. Vuosittain päivitettävässä ympäristöohjelmassa määritämme toimenpiteet, joilla edistämme oman toimintamme ympäristövastuullisuutta.

Seuraamme oman toimistomme energiankulutusta, jätemääriä, työasiamatkoja, paperinkulutusta ja muita hankintoja. Laskemme vuosittain oman hiilijalanjälkemme ja pyrimme sen pienentämiseen. Hiilijalanjälki/hlö onkin pienentynyt vuosien varrella merkittävästi!

Colliers International Finlandin hiilijalanjäljen kehitys