Keravan keskeisimmälle kauppapaikalle avautui kauppakeskus Karuselli 1.11.2018, joka tuo keskustaan houkuttelevan kattauksen moderneja makuja ja arjen palveluita.

Kauppakeskukseen tuli liiketiloja noin 5 500 m², josta suurin osa on jo vuokrattu. Karusellin kaupalliseksi manageriksi valittiin Colliers International Finland, ja kaupallisesta johtamisesta tulee vastaamaan kauppakeskuspäällikkö Miia Aro.

Uudessa kauppakeskuksessa on panostettu erityisesti makuelämyksiin: nopeasti suosiotaan kasvattanut Fafa's tarjoaa lähi-idän gourmet street foodia, Mama Mozzassa nautiskellaan välimerellisiä makuja, Luckiefun's Restaurant tunnetaan herkullisesta sushistaan ja kotimainen mehu- ja smoothiebaariketju Jungle Juice Bar valloittaa herkullisen värikkäillä tuorejuomillaan. Kahvila- ja ravintolapalveluja Karusellissa tarjoavat lisäksi Subway, Pizza Hut ja Robert's Coffee.

– Karusellin monipuolinen ravintolatarjonta tuo uusia makuja ja ajanviettomahdollisuuksia keravalaisille ja lähialueen asukkaille. Toivomme, että kauppakeskuksesta tulee suosittu kohtauspaikka, toteaa kauppakeskuspäällikkö Miia Aro.

Kauppakeskus Karusellin muita vuokralaisia ovat mm. K-Supermarket, Suomalainen Kirjakauppa, Instrumentarium, Nissen, Veikkauksen Pelaamo, Lindex, lemmikkikauppa Fast'n'Furry, parturikampaamo Hairlekiini, kultasepänliike Kultajousi ja luontaistuotekauppa Life.