Kauppakeskus Puuvilla
NCSC, Nordic Council of Shopping Centres, on valinnut Puuvillan Kauppakeskuksen Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi.

Voittaja julkistettiin torstaina 12.10.2017 NCSC Finland Awards gaalaillassa ravintola Pörssissä Helsingissä.

Kilpailun finaalissa olivat kauppakeskus Mylly Raisiosta, kauppakeskus Valkea Oulusta, IsoKristiina Lappeenrannasta ja Puuvilla Porista.

Tuomaristo valitsi Suomen voittajan toimitetun kilpailuaineiston perusteella. Lisäksi arvioinnin peruskriteereinä olivat:

  • ympäristöasiat
  • yhteiskunnallinen aktiivisuus
  • arkkitehtuuri
  • taloudellinen menestys
  • vuokralaiset
  • markkinointi ja strategia
  • kauppakeskusjohtaminen

Tuomaristo myös vieraili kauppakeskuksissa saadakseen yksityiskohtaisempaa tietoa kunkin keskuksen toiminnasta. Kaikki valitut kauppakeskukset ovat myös läpikäyneet asiakastutkimuksen, jossa haasteltiin asiakkaita heidän mielipiteistään kauppakeskuksesta. Kilpailun voittaja edustaa Suomea pohjoismaisessa kauppakeskuskilpailussa, jonka voittaja julkistetaan Oslossa NCSC:n pohjoismaisen konferenssin yhteydessä keväällä 2018.

Tuomariston perustelut voittajan valinnasta:
Puuvilla on alueensa ylivoimainen toimija, jonka monipuolinen sisältö palvelee asiakkaitaan ennakkoluulottomasti. Menestyvä keskus ja myös potentiaalinen sekä kehittymisen että tuloksellisuuden saralla. Omien asiakkaiden ylistämä. Arkkitehtuuri persoonallista ja monivivahteista. Osannut hyödyntää oman ympäristönsä.

”Tämä on voitto koko Porille. Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme, puuvillalaisia eli koko Puuvillan kaupunkikorttelin henkilökuntaa ja omaa tiimiämme. Yhdessä tekemällä pääsemme huipputuloksiin”, kauppakeskusjohtaja Tea Siivola iloitsee.
”Omistajien rooli Puuvillan kehittämisessä on ollut tärkeä. Renor ja Ilmarinen ovat omalla ennakkoluulottomalla asenteellaan mahdollistaneet uusien energiatehokkaiden ratkaisujen toteuttamisen. Vaatii rohkeutta olla edelläkävijä”, kiinteistöjohtaja Juha Veistonen kertoo.

Lisätietoja:
Juha Veistonen, kiinteistöjohtaja, Porin Puuvilla Oy, p. 044 970 6068, juha.veistonen@porinpuuvilla.fi
Tea Siivola, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Puuvilla, p. 0400 179 048, tea.siivola@porinpuuvilla.fi

Puuvilla on kaupunkikortteli, jossa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla muodostaa Satakunnan vetovoimaisimman kaupan, palvelujen, tapahtumien ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymän. Puuvillan Kauppakeskuksessa on noin 70 liikettä ja 2000 maksutonta pysäköintipaikkaa. Porin Puuvilla Oy:n omistavat tasavertaisin osuuksin Renor ja Ilmarinen.

NCSC, Nordic Council of Shopping Centers, on pohjoismaisten kauppakeskusten etuja ajava järjestö. Järjestön tehtävänä on kehittää kauppakeskusmarkkinoita Pohjoismaissa ja vahvistaa toimialan asemaa asiantuntevana ja merkittävänä vaikuttajana yhteiskunnassa. NCSC:n yli 1200 jäsentä edustaa toimialan kaikkia osapuolia toiminnan kehittäjistä ja kaupunkisuunnittelun osaajista liiketilojen vuokraajiin ja tavarantoimittajiin asti. Lisätietoja löydät nettisivuilta www.ncscnordic.org

Mediatiedote 13.10.2017