Ovenia tunnetaan osaavasta henkilöstöstä. Ovenia-konsernissa työskentelee yli 500 asuntoisännöinnin ja kiinteistöjohtamisen ammattilaista. Toimimme valtakunnallisesti yhteensä 23 paikkakunnalla. Useilla paikkakunnilla työskentelevät ovenialaiset varmistavat alueellisen toiminnan ja palvelun sujuvuuden. Olemme energistä ja ammattitaitoista joukkoa, joka uudistaa koko kiinteistötoimialaa.

Teemme mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä. Hoidamme vastuullisesti asiakkaidemme kiinteistöomaisuutta ja huolehdimme taloyhtiöiden asukkaiden ja toimitilojen käyttäjien hyvinvoinnista. Ovenian asiakkuustiimit työskentelevät tavoitteenaan kiinteistön arvon kehitys ja vetovoimaisuus tilamarkkinoilla. Vastuullamme on kiinteistön laatu, palvelutaso ja tilankäyttäjien hyvinvointi - tärkeimmät menestystekijät kiinteistöliiketoiminnassa.

Menestys rakentuu ovenialaisista

Työskentelemme pääsääntöisesti tiimeissä ja tuemme jokaisen yksilön ammatillista kehitystä. Tarjoamme henkilöstöllemme jatkuvan kehittymisen ja kouluttautumisen mahdollisuuksia. Lisäksi huolehdimme henkilöstömme työhyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta mm. monipuolisen virkistystoiminnan ja kattavien henkilöstöetujen avulla. Vuosittaisissa kehityskeskusteluissa räätälöimme jokaiselle ovenialaiselle henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman aikatauluineen.